JAZO

design, development
Scroll

JAZO

JAZO maakt beschermende deuren, puien, ventilatieroosters en explosiepanelen voor technische ruimten én is actief op het gebied van machine- en jachtbouw. En hun website? Die straalt dat uit.

Het ontwerp van de responsive website schaalt mee met de afmetingen van het scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Zo krijgen alle bezoekers dezelfde ervaring.

JAZO kent twee doelgroepen: de aannemer en de architect. Om ze beiden zo goed mogelijk te bedienen, zijn er twee subsites gemaakt. Zo krijgen beide doelgroepen precies de gewenste informatie gepresenteerd.

“Onze bezoekers weten nu snel de weg naar onze producten te vinden. Wij zijn erg blij met het resultaat!”
Axel Jansen

Teamwork

Deze website is ontwikkeld door het team van BIG FAT Internet, maar zoals bij elke opdracht zijn er een aantal collega’s die wel heel nauw betrokken waren bij de ontwikkeling.

Je klikte op een link van onze oude website (doitonlinemedia.nl) maar je zit nu op bigfat.nl. De naam Doit Online Media bestaat sinds 1 mei 2022 niet meer. Eén van de labels waarmee we zijn verder gegaan is BIG FAT Internet. En wat jij zocht vind je nu gewoon hier. Wel zo handig.