Ga naar de inhoud

Als ze maar haar ding kan doen | Meet Laureen

22 juni 2023

Als klein meisje leek het haar gaaf om bij de brandweer of politie te gaan. Toch werkt Laureen sinds november 2022 bij ons als projectmanager. Iets totaal anders dan haar meisjesdroom. Wij zijn er in ieder geval erg blij mee, want projecten managen kan ze als geen ander.

Projectmanager Laureen Nijhuis

“Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en toen kwam de vacature van projectmanager bij BIG FAT Internet voorbij. Deze sprak mij gelijk aan. Als projectmanager kan ik écht mijn ding doen en sta ik in voor ons team en de klant. Het is een mooie rol waarin ik de verbinder ben. En ik ben pas tevreden als én de klant én ons team blij zijn.”

Reizen, festivals en gezelligheid

Is ze niet bezig projecten in goede banen te leiden, dan vindt Laureen het geweldig om te reizen. “M’n volgende vakantie is helaas nog niet geboekt, dat is vaak toch wel iets om naar uit te kijken. Ik vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken en de wereld te verkennen. Zuid-Amerika is nog echt wel een droom. Geen backpackvakantie, daar houd ik niet van. Gewoon lekker met een auto of camper rondtoeren.”

En als Laureen deze zomer niet op reis is, dan staat ze waarschijnlijk op een festival te dansen. “Zodra het festivalseizoen is begonnen sta ik vooraan. Ik vind het heerlijk. Zonnetje, drankje en lekker met vrienden. Beter kan je het niet hebben.”

Tot rust komen

Maar ondanks alle gezelligheid is Laureen na een drukke week het liefste lekker op haarzelf. “Ik kan echt van hot naar her gaan. Zowel zakelijk als privé. Dat is niet erg, maar soms wordt dat wel heel druk in je hoofd. Om dan tot rust te komen, vind ik het fijn om te sporten of gewoon lekker op de bank te hangen. En wanneer ik naar kantoor ga, vind ik de autorit van Arnhem naar Zevenaar dan ook heel fijn om ‘s ochtends op te starten en aan het eind van de dag even mijn hoofd leeg te maken.”

Laureen in beeld

Bij ons zorgt Laureen ervoor dat alle projecten gestroomlijnd verlopen. “Zodra we kennis hebben gemaakt, het verhaal duidelijk is en we aan de aan slag gaan voor de klant, kom ik in beeld. Ik heb het meeste contact met onze klanten. En dat vind ik ook erg leuk. Het maakt mij niet uit in welke branche ik terechtkom, als ik maar mijn rol kan vervullen.” Dus de brandweer en politie moeten wat ons betreft maar iemand anders zoeken, want wij zien Laureen graag híér mensen tot de orde roepen en heel af en toe een brandje blussen. 😉

Dit blog is geschreven door
Henoch van Paesschen
Henoch