Ga naar de inhoud

Aangenaam.

BIG FAT Internet is de naam.

Wij zijn BIG FAT Internet en wij zijn een creatief internetbureau uit Zevenaar. Elke dag houden we ons bezig met het maken van vette websites voor leuke klanten. Ons portfolio is zeer divers en dat willen we graag zo houden. Wij houden er namelijk van om uitgedaagd te worden, onbekende paden te bewandelen en ons vast te bijten in een nieuw en complex vraagstuk.

Wij hebben zoveel ervaring dat we alles aankunnen. Echt. #ChallengeUs

Office

Oude wijn in nieuwe zakken.

Het jasje is anders, maar de inhoud is hetzelfde. De eerste vijftien jaar, van 2007 tot en met 2022, waren we bekend als Doit Online Media. Maar het jubileum was een prachtig moment om ons op een nieuwe, frisse manier aan de buitenwereld te presenteren. We bestaan nog wel steeds uit dezelfde groep van enthousiaste, ervaren medewerkers!

Er is eigenlijk dus niet veel veranderd, maar tegelijkertijd weer wel. BIG FAT Internet is de naam en wij gaan de komende jaren het internet nog groter, vetter en mooier maken. #ChallengeUs

Kantoor Box
Kantoor Simon

BIG FAT Friends

We zeggen het eigenlijk niet vaak genoeg, maar we zijn hartstikke trots op onze collega’s. Hoe ze samen elke keer weer projecten tot een succes weten te maken, hoe ze plezier maken tijdens de lunch, hoe ze privé afspreken om leuke dingen te doen en hoe ze er voor elkaar zijn in mindere tijden.

Meerdere collega’s werken al jaren voor BIG FAT Internet en zijn zelfs als stagiair bij ons begonnen. Het is ook gewoon heel relaxed en tegelijkertijd uitdagend werken bij ons. Jaloers? Terecht. Maar daar is wat aan te doen, hoor. Gewoon hier klikken en solliciteren.

BAS 3274
BAS 3357
BAS 3000
Meer weten over BIG FAT Internet?
Vraag het aan Kevin en Jaap
Kevin Verlangen
Directeur / Eigenaar
Jaap Peerenboom
Directeur / Eigenaar