Ga naar de inhoud

BIG FAT Internet is trotse sponsor van De Graafschap

12 september 2023

Samen d’ran! BIG FAT Internet is met ingang van dit seizoen trotse sponsor van De Graafschap. We zijn weliswaar een Zevenaars internetbureau, maar directeur Jaap, een hoop collega’s en veel klanten komen uit de Achterhoek. Het was voor ons dan ook een nobrainer om de Superboeren financieel te steunen. En dat wij daardoor elke twee weken op de Vijverberg te vinden zijn, is alleen maar mooi meegenomen. 😉

BIG FAT Internet x De Graafschap

De sponsoring van De Graafschap doen we niet alleen. Dat doen we samen met onze creatieve collega’s van Warempel, hét contentmarketingbureau uit Oost-Gelderland. Ook bij hen werken veel Achterhoekers en teamleider Luc heeft zelfs een voetbalverleden bij de club uit Doetinchem. Je ziet: BIG FAT Internet, Warempel en De Graafschap zijn gemaakt voor elkaar!

Samen met nog zo’n 350 ondernemingen steunen wij deze trotse voetbalclub, zodat zij samen d’ran kunnen in de Keuken Kampioen Divisie. In ruil daarvoor zijn wij welkom bij de wedstrijden op De Vijverberg, kunnen we relaties uitnodigen om voorafgaand aan de wedstrijd van een heerlijk buffet te genieten en zijn wij uiteraard aanwezig bij de vele momenten die er zijn om met nieuwe businesspartners en andere sponsoren te praten. Dus, zien we jullie binnenkort daar?

Dit blog is geschreven door
Henoch van Paesschen
Henoch