Ga naar de inhoud

Business-Kees #1: nieuwe avonturen

24 december 2021

Bij Doit Online Media zetten we het vizier liever op de toekomst, maar nu het einde van het jaar in zicht is én we volgend jaar vijftien jaar bestaan, zal ik hier regelmatig even terugblikken op hoe wij het internet mooier willen maken. Maar wij zitten uiteraard niet stil en duiken binnenkort in een aantal mooie nieuwe avonturen. Op naar de komende vijftien jaar!

Pand

Dit artikel verscheen eerder op de LinkedIn-blog van Kees. Je kan hem daar volgen óf gewoon hieronder verder lezen:

2021 was weer een bijzonder jaar. Uiteraard beïnvloedde corona weer het dagelijks leven, maar gelukkig hebben zowel wij als onze klanten een modus gevonden waarin we ons volledig kunnen richten op wat wij het liefst doen.

Het internet mooier maken

We konden ons dit jaar dan ook weer vol op leuke klantcases richten. In de aankomende tijd neem ik jullie graag mee in onze missie om het internet mooier te maken en laat ik zien waar wij zo hard aan hebben gewerkt.

Het complete plaatje

Ondertussen is ook ons contentteam verder uitgebreid. Zo hebben we niet alleen meer mensen die dagelijks werken aan de mooiste content, ook verzorgen wij nu zelf video en foto’s voor onze klanten! Voor ons was de komst van een videograaf, die we in een later stadium verder introduceren, een heel logische stap in onze ambitie om de beste content te leveren en voor maximale zichtbaarheid te zorgen.

Exapps

Dit jaar stond ook in het teken van de lancering van Exapps. Ons nieuwe label houdt zich fulltime bezig met het programmeren en ontwikkelen van online systemen en apps. Dat deden we met Doit Online Media natuurlijk al, maar onder de paraplu van Exapps gaan we dat meer naar buiten brengen. Of het nu gaat om een service-app, een online klantenportaal of een compleet warehouse-managementsysteem, onze analisten, UX-designers en developers draaien daar hun hand niet voor om!

Zoals je ziet zijn er genoeg nieuwe ontwikkelingen waar we ons op storten, maar er staan de komende tijd nog méér nieuwe en toffe dingen op ons (en jullie!) te wachten. Maar daarover later meer…

I rest my Kees!

Dit blog is geschreven door