Ga naar de inhoud

Collega’s maken werken nóg leuker | Meet Tom

21 juli 2021

Hij verhuisde van Nijmegen naar Doesburg en via Didam naar Leuvenheim, maar is al die tijd wél op één plek blijven werken. Tom is al zo’n dertien jaar onze UX-Designer en is niet van plan om hier snel weg te gaan. Hij wordt namelijk nog veel te blij van zijn werk! En dan vooral van zijn collega’s (ja, écht!). We vroegen Tom daarom hoe het is om al zo lang bij BIG FAT Internet te werken en wat ie doet als het weekend weer aanbreekt.

Jump

Collega’s maken je werkdag

Tom begon zijn carrière bij wat toen nog Doit Onlnie Media heette met een stage tijdens zijn studie Multimedia Design. Toen bestond het team nog maar uit drie medewerkers. “Ik vind het knap om te zien hoe iedereen nog steeds meedenkt en meehelpt het bedrijf vorm te geven. Als iemand een tof idee heeft, wordt daar ook écht iets mee gedaan. Daar ben ik wel trots op!” En al die meedenkende, enthousiaste collega’s maken je werk toch een stuk leuker. Toch, Tom? “Zeker! Ik denk dat dat een van de redenen is waarom mensen hier over het algemeen zo lang blijven werken. Iedereen heeft zo’n open houding en is vriendelijk naar elkaar. Een fijne werkplek om naar terug te komen.”

Actieve rol bij BIG FAT Internet

Nog even over die fijne werkplek hè: daar draagt Tom dus graag aan bij. “Doordat ik hier al zo lang zit, heb ik een actieve rol in het bedrijf. Ik vind het belangrijk dat er dingen worden georganiseerd om de teamspirit omhoog te houden. Daar zet ik me graag voor in! Sowieso merk ik dat ik contact met mensen steeds leuker vind in mijn werk. Vroeger was ik vooral bezig met het ontwerpen zelf, nu houd ik me ook meer bezig met het bedenken ervan. Die betrokkenheid bij klanten en collega’s geven me ontzettend veel energie en maken dat de ideeën blijven stromen. Het allerleukste wat er is.”

Jeuh, mijn man is klusser

“In mijn vrije tijd ben ik veel aan het klussen in huis. Een jaar geleden heb ik een huis uit 1929 gekocht, waar het één en ander aan moest gebeuren. Grote dingen heb ik uitbesteed, maar kleine klusjes doe ik graag zelf! En als ik dan niet weet hoe het moet, ga ik YouTube-filmpjes kijken totdat ik het wél snap. Ik vind het heerlijk om praktisch bezig te zijn, echt met mijn handen te werken. Gewoon even fysiek en niet alleen in m’n hoofd zitten. Maar ik weet heus wanneer ik beter een professional kan vragen hoor, het worden geen ‘Help mijn man is klusser’-taferelen 😉.”

Éven ontspannen

“Ik heb twee dochters, van 7 en 10, met wie ik graag tijd doorbreng. En ik ben, in coronatijd notabene, begonnen met tennissen. Heerlijke sport: je kunt een balletje slaan wanneer je wilt en zit nergens aan vast. Na zo’n sportsessie zit ik graag met vrienden met een biertje op het terras. Of met een goede serie op de bank, cliché maar waar. Er moet dan trouwens wel een verhaal in zitten, alleen maar actie vind ik niks aan.”

Op de vraag of Tom die ontspanning nodig heeft om op te laden voor een nieuwe werkweek, antwoordt hij: “Welnee, ik zie dat niet per se als opladen. In mijn vrije tijd haal ik zelfs gewoon inspiratie uit blogs, vlogs en kunst voor tijdens mijn werk. Reuze-interessant!”

Ook elke dag met plezier naar je werk? We hebben nog een aantal toffe vacatures openstaan. Check ze snel! 

Je klikte op een link van onze oude website (doitonlinemedia.nl) maar je zit nu op bigfat.nl. De naam Doit Online Media bestaat sinds 1 mei 2022 niet meer. Eén van de labels waarmee we zijn verder gegaan is BIG FAT Internet. En wat jij zocht vind je nu gewoon hier. Wel zo handig.