Ga naar de inhoud

Kinkelder Metal Solutions

design, development
Scroll
Kinkelder Ipad

Kinkelder Metal Solutions

Een technisch hoogstandje, die metaalbewerkingen van Kinkelder. Super professioneel met een ‘de smid op de hoek’- mentaliteit. Hun focus? Klanten de best passende oplossing bieden! Metaalbewerkingen waar je u tegen zegt. Maatwerk waar klanten blij van worden. Al die professionaliteit verdient een podium. Op naar een nieuwe website!

Mobiele bezoekers zijn voor Kinkelder net zo belangrijk als bezoekers via de desktop. Dat de website geoptimaliseerd moest worden voor mobiel, was dan ook geen vraag. Mobiel en desktop geven nu dezelfde, professionele, beleving.

Technisch én aansprekend
Hoe maak je iets technisch visueel aanlokkelijk? Door mooi beeldmateriaal en korte video’s toe te voegen krijgt de website uitstraling. De verschillende bewerkingen zijn ingedeeld in categorieën. Wanneer een bezoeker met zijn muis op een van de categorieën gaat staan, speelt er een video af. Zo krijgen bezoekers écht gevoel bij het ambacht metaalbewerking.

Kinkelder Mobile
“De professionaliteit die wij in huis hebben, zie je direct terug op onze website!”
Pieter de Kinkelder

Teamwork

Deze website is ontwikkeld door het team van BIG FAT Internet, maar zoals bij elke opdracht zijn er een aantal collega’s die wel heel nauw betrokken waren bij de ontwikkeling.