Ga naar de inhoud

Strategie en positionering

Bij BIG FAT Internet vinden we het voortraject heel belangrijk. Het vormt namelijk het fundament van de website, van onze samenwerking en van het project waar onze collega’s maandenlang hun tanden in zetten. Zonder voortraject geen weldoordachte website die staat als een huis en die jarenlang meekan.

In het voortraject focussen we ons op strategie en positionering. Samen met jou bepalen we waar een nieuwe website aan moet voldoen. We leggen de huidige website ernaast, maar luisteren ook met een open geest naar al jouw wensen en behoeften.

Je hoeft niet bang te zijn dat we je het hemd van het lijf vragen. Wij weten wat werkt, we weten wat mooi is en we weten hoe we dat moeten omzetten in een functioneel design en een strakke website.

Vol ideeën gaan we terug naar kantoor en kruipen we achter de tekentafel. Daar werken we aan een eerste concept, om jou te laten zien hoe je website eruit zou kunnen zien. Dit concept is het resultaat van een samenwerking tussen frontend en design.

Wat wil je met je website uitstralen, wat zijn de belangrijkste pijlers waarop je zichtbaar wil zijn en hoe zet je jezelf in de markt? Al deze vragen beantwoorden wij uiteindelijk in de vorm van een vette website: een die snel én goed werkt en er ook nog eens uitziet om je vingers bij af te likken. Wel eerst je handen wassen.

Henoch