Ga naar de inhoud

UX & design

Zeg je design, dan zeggen wij: kijk om je heen! Het is overal. Heb je je ooit weleens afgevraagd waarom de meeste fietspaden in Nederland rood zijn? Juist! Dat is design. Door die afwijkende kleur herkennen we het als fietspad.

Die lange wachtrij bij een parkeerautomaat? Wij durven te stellen dat de interface van het apparaat slecht is waardoor het allemaal veel te lang duurt. Het heeft allemaal met design te maken.

En waarom werden we in 2007 spontaan verliefd op de Iphone 1? Juist, door het design en de user interface ervan. Er werd geen handleiding bij geleverd, want: “Je snapt wel hoe die werkt”. En warempel, ze hadden nog gelijk ook…

Hoe beter het design, des te sneller je tot de kern van de boodschap komt. Na 15 jaar durven wij wel te zeggen dat wij UX- en UI-design op het internet wel snappen. Wil je liever zelf het design maken, dan zijn we niet de partij voor je.

Wil je dat wij de leiding nemen en verder denken dan “laten we het braaf en simpel houden”, dan mag je de call-to-action-knop op deze pagina gebruiken 😉. En geloof ons, we gaan je positief verrassen!

Oké, oké, ik ben overtuigd!

Wall