Ga naar de inhoud

Auga

design, development
Scroll
Auga1

Auga

Water staat nooit stil en is altijd in beweging. Dat zijn ze bij Auga, specialist in watertechniek, zeker. Een website om alle nieuwe ontwikkelingen te laten zien past daar natuurlijk helemaal bij. Op naar een nieuwe digitale omgeving, waar je je helemaal in kan verdrinken. Nou ja, figuurlijk dan 😉

De website van Auga is niet alleen op een desktop makkelijk te bekijken. Ook op mobiele applicaties wordt er geen stap terug gedaan in de gebruikerservaring. Eenvoudig de informatie opzoeken, waar je ook bent. Dat kan. Altijd!

Hoveniers, tuin- en landschapsarchitecten, vijverspeciaalzaken of gemeenten voelen zich op de website van AUGA als een vis in het water. Dat kán ook niet anders, want deze website heeft vrijwel alle modules die er beschikbaar zijn. De website is ingedeeld in branches en oplossingen: zo vindt men snel waarnaar men op zoek is. Mét aanvullende relevante informatie zoals beeldmateriaal en folders.

Auga Mobile

Teamwork

Deze website is ontwikkeld door het team van BIG FAT Internet, maar zoals bij elke opdracht zijn er een aantal collega’s die wel heel nauw betrokken waren bij de ontwikkeling.