Ga naar de inhoud

Liemers College

Corporate website
Scroll
Liemers Ipad

Liemers College

Eigentijds, grensverleggend, gewoon bijzonder. Dát is Liemers College en daar hoort een bijzondere website bij. Gericht op de toekomst en passend bij de ontwikkelingen van de school. Samen bouwden we een website, die staat als een huis. Want de school is van de docenten en leerlingen samen, net als de website.

Grenzen verleggen, de wereld ontdekken en wegen verkennen op weg naar wie je wilt en kunt zijn. Dat vraagt om een website die op elk moment, op welke plaats dan ook te benaderen is. Een website die op mobiel net zo eenvoudig werkt als wanneer je achter de computer zit. En dat is zeker gelukt!

Na twee brainstormsessies mochten wij ‘los’ en kregen we het vertrouwen om de website te ontwikkelen. Met als kapstok ‘gewoon bijzonder’ konden wij al onze creativiteit kwijt. Van een project waarbij we carte blanche krijgen en de klantverwachting overtreffen worden wij heel gelukkig. En dat is wat er gebeurde bij het Liemers College. Met als resultaat een frisse website die gemakkelijk in gebruik is en waar alle doelgroepen eenvoudig de informatie kunnen vinden. En onze toevoeging van ‘veel gestelde vragen’ blijkt een gouden zet. De meest gevraagde informatie snel toegankelijk maken is een verademing voor leerlingen, ouders en docenten.

Project Laag Afbeelding 2 Desktop
“Bij BIG FAT Internet kan je op een zorgeloze manier samen iets moois bouwen.”
Laura van Hoof

Teamwork

Deze website is ontwikkeld door het team van BIG FAT Internet, maar zoals bij elke opdracht zijn er een aantal collega’s die wel heel nauw betrokken waren bij de ontwikkeling.