Ga naar de inhoud

KNVB Talent Team

Werken-bij-website
Scroll
Knvb Ipad

KNVB Talent Team

KNVB en Adecco slaan hun handen ineen met de website KNVB Talentteam: dé website voor stages in de voetbalwereld. Want stages bij voetbal gerelateerde organisaties zijn geliefd. Maar hoe breng je de vacatures op een overzichtelijke manier samen én zorg je ervoor dat stagiaires makkelijk en snel kunnen solliciteren?

Omdat 80% van de websitebezoekers de site op mobiel opent, is het belangrijk dat solliciteren via deze weg mogelijk is. Door minimale gegevens in te vullen kunnen studenten nu via mobiel solliciteren en deze op een later moment, via de desktop, afmaken. Op deze manier worden er nauwelijks sollicitaties meer misgelopen.

De voorkant van de website is gericht op studenten die op zoek zijn naar een stage. Zij kunnen gemakkelijk zoeken, filters toepassen óf erachter komen wat bij hun past door het spelen van een game. De achterkant is ingericht voor de medewerkers van de KNVB en Adecco; zij kunnen de sollicitaties bekijken en beoordelen, aantekeningen toevoegen, doorsturen naar de stagebedrijven en de status wijzigen.

Knvb Mobile
“De achterkant van onze website is nu zo slim ingericht; zelfs nieuwe medewerkers hebben geen uitleg meer nodig!”
Nick Hoogebeen

Teamwork

Deze website is ontwikkeld door het team van BIG FAT Internet, maar zoals bij elke opdracht zijn er een aantal collega’s die wel heel nauw betrokken waren bij de ontwikkeling.