Ga naar de inhoud

Museum Villa Mondriaan

Corporate website
Scroll
Vm Ipad

Museum Villa Mondriaan

Een plek die zo inspirerend is en waar een schilderstalent uitgroeide tot één van de bekendste vernieuwers uit de geschiedenis. Een plek die alle zintuigen prikkelt. Kortom, een plek waar kunstliefhebbers hun hart ophalen; dát is Museum Villa Mondriaan, het museum met werken uit de jonge jaren van Piet Mondriaan. Een website die experimenteel is, maar wel helder en overzichtelijk voor de bezoekers, past er dan ook helemaal bij. En die website? Die bouwden wij!

Elk museum en elk kunstwerk is anders. En anders, dat is ook de website van Museum Villa Mondriaan, waarbij een goede balans is gemaakt tussen het overbrengen van de belangrijkste informatie én het prikkelen van de bezoeker met een creatieve omgeving. Door het unieke menu, die met name voor mobielgebruik geoptimaliseerd is tot in de puntjes, vinden bezoekers eenvoudig de informatie waarnaar ze op zoek zijn.

Na de lancering van de nieuwe website klom Warempel in de pen en maakte een contentplanning om zo kunstliefhebbers op het wereldwijde web te bereiken en te inspireren. Want zeg nou zelf, een website die een echt museumgevoel overbrengt, verdient een groots podium. En dat de content aanslaat bij het publiek, dat moge duidelijk zijn. Landsgrenzen vervaagden al snel waardoor Mondriaan wereldwijd talk-of-the-town werd.

De contentspecialisten van Warempel hebben ook een strakke video gemaakt waarin de verschillende voorstellingen van Villa Mondriaan worden getoond:

Piet Mondriaan Drie Hooischelven In Een Veld Ca. 1907. Particuliere Collectie 1 Scaled E1617025534459
Vm Mobile3

Teamwork

Deze website is ontwikkeld door het team van BIG FAT Internet, maar zoals bij elke opdracht zijn er een aantal collega’s die wel heel nauw betrokken waren bij de ontwikkeling.