Ga naar de inhoud

IJsselzorg

development
Scroll
Mockup Ijs1

IJsselzorg

Een samenwerking, anders dan anders. Of misschien toch niet? Voor IJsselzorg, die zorg levert voor volwassenen met complexe problematiek, kregen we via een collega-bureau de vraag om hun website te ontwikkelen. Aan de slag dus!

Snel de informatie vinden die je zoekt. Ook op mobiel. Daar hebben we bij de ontwikkeling van de website extra aandacht aan besteed. Het resultaat? Een overzichtelijke, cleane website, waarbij bezoekers snel de weg weten te vinden in de diensten die worden aangeboden. Zo heb je altijd alle informatie bij de hand.

Een plat design omzetten naar een werkbare site. Dat was onze opdracht, maar niet zonder onze kennis en ervaring in te zetten. Juist door mee te denken staat er nu een site waar we met recht trots op zijn. Van het slimme CMS-systeem waardoor de website makkelijk te beheren is tot de micro-animaties aan de voorkant. Aan alles is gedacht.

Mockup Mobile

Teamwork

Deze website is ontwikkeld door het team van BIG FAT Internet, maar zoals bij elke opdracht zijn er een aantal collega’s die wel heel nauw betrokken waren bij de ontwikkeling.