Ga naar de inhoud

Nedcon

design, development
Scroll
Nedcon Ipad

Nedcon

In grote magazijnen moeten producten zo effectief mogelijk opgeslagen worden. Bij zo’n uitdaging komt Nedcon om de hoek kijken. Zij leveren opslagsystemen én houden ervan om dingen voor elkaar te krijgen. Dat zit in hun bloed.

De wens vanuit Nedcon was dat alle informatie ook voor mobiel beschikbaar was. Door de website responsive te maken, kunnen bezoekers nu ook via hun mobiel door de website scrollen en missen ze geen enkel nieuwtje.

Een bedrijf als Nedcon heeft veel te vertellen en al deze informatie moest overzichtelijk op de website komen. Door een duidelijke menustructuur te maken en te werken met veel verschillende modules is het een site geworden waar veel in zit, maar die er clean en strak uitziet. Daarnaast zijn er koppelingen gemaakt met projecten en brochures: bezoekers vinden snel en gemakkelijk waar ze naar zoeken, worden geïnformeerd en geïnspireerd.

Nedcon Mobile
“De fijne samenwerking zorgde ervoor dat al onze wensen nu in één website zitten. Top gedaan!”
Alle Diks

Teamwork

Deze website is ontwikkeld door het team van BIG FAT Internet, maar zoals bij elke opdracht zijn er een aantal collega’s die wel heel nauw betrokken waren bij de ontwikkeling.