Ga naar de inhoud

Share That Quote

Productwebsite
Scroll
Stq Ipad

Share That Quote

Als je een mooi product in handen hebt, verdient dat een website die minstens nét zo mooi is. Dit was het uitgangspunt voor de ansichtkaartenlijn Share That Quote: een initiatief van onderneemsters Annemarie van Gaal en Heleen Dura-van Oord. En óf dat gelukt is.

Deze website is geoptimaliseerd voor mobiel, zo krijgen mobiele bezoekers dezelfde, ultieme beleving als de desktopbezoekers. En, ben je enthousiast geworden over de ansichtkaarten? Vergeet dan niet om een foto van jouw favoriete quote te posten met de hashtag #sharethatquote: wie weet sta jij dan binnenkort ook op de website!

Kleine details, groot ontwerp
Het ontwerp van de website is strak en minimalistisch. Zo springen de ansichtkaarten er écht uit. De microanimaties maken de website uniek: zie bijvoorbeeld de bewegende knoppen of de draaiende kaarten. Door deze kleine animaties ziet de bezoeker in een opslag dat het gaat om een ansichtkaart, inclusief adresregels en schrijfveld.

Schermafbeelding 2022 04 25 Om 11.23.46
Mockup Mobile
“Het design van de website sluit naadloos aan op het design van onze kaarten. Het is echt één geheel.”
Heleen Dura van Oord

Teamwork

Deze website is ontwikkeld door het team van BIG FAT Internet, maar zoals bij elke opdracht zijn er een aantal collega’s die wel heel nauw betrokken waren bij de ontwikkeling.