Ga naar de inhoud

Online open dag Liemers College

design, development
Scroll

Online open dag Liemers College

Corona zorgde voor nieuwe uitdagingen én vroeg om creativiteit. Waar we fysiek steeds minder mochten, kwamen we online steeds meer samen. Zo ook in het onderwijs, want de tijd dat potentiële leerlingen samen met hun ouders open dagen bezoeken, was ineens niet meer de normaalste zaak van de wereld. Hoe ga je jouw school en al haar mogelijkheden nu dan laten zien? Daar bedachten we wat op!

Voor het Liemers College ontwikkelden wij een ‘online open dag’. Een interactieve en dynamische manier om scholieren kennis te laten maken met de school. Zo brengen we de school naar de leerlingen.

Lc Ipad

Breng de school tot leven

De school is van de docenten en de leerlingen samen. Zo ook het platform van de open dag. Een interactieve plattegrond brengt je in het hart van de school. Klik op een pointer en kom meer te weten over de verschillende vakken. Bekijk filmpjes van leerlingen en docenten. Of doe een gave opdracht zodat je alvast een beetje kennismaakt met de verschillende vakken. Door de online rondleiding kom je écht alles te weten over wat de school te bieden heeft. En door live te chatten met docenten en vragen te stellen, lijkt het alsof je al over de drempel bent gestapt.

Open dag vanaf de bank

Een open dag volgen vanuit je luie stoel kan alleen als de website ook op je telefoon of tablet te benaderen is. Maar dan natuurlijk wel net zo eenvoudig als wanneer je achter je computer zou zitten. Binnenstappen in de wereld van het Liemers Collega met één druk op de knop; dát is zeker gelukt.

Teamwork

Deze website is ontwikkeld door het team van BIG FAT Internet, maar zoals bij elke opdracht zijn er een aantal belangrijke schakels die nauw betrokken waren bij de ontwikkeling.