Ga naar de inhoud

Inter

design, development
Scroll
Inter Ipad

Inter

Op zoek naar een audiovisuele oplossing voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Inter aan het juiste adres. Zij ademen beeld. En juist dít moest naar voren komen op hun nieuwe website. Van traditioneel naar modern. De next level website van Inter inspireert en informeert over audiovisuele oplossingen voor verschillende branches. En hoé.

Mobiele gebruikers groeien enorm. Om deze gebruikers nét zo goed te bedienen als desktopgebruikers, hebben we de mobiele versie extra geoptimaliseerd. Mobiele bezoekers zien nu dezelfde informatie, maar deze is compacter en slimmer vormgegeven.

Wanneer je innovatieve producten op de markt brengt, wil je een minstens zo innovatieve website. Op de site van Inter werkt beeld en animatie slim samen. Hierdoor oogt hij ruimtelijk, inzichtelijk én is hij vernieuwend. De website is ingedeeld in verschillende branches en oplossingen. Zo vindt de bezoeker snel waarnaar hij zoekt.

Inter Mobile
“Onze website is innovatief en vooruitstrevend. Precies zoals we dat in gedachte hadden!”
Robbert van Rooij

Teamwork

Deze website is ontwikkeld door het team van BIG FAT Internet, maar zoals bij elke opdracht zijn er een aantal collega’s die wel heel nauw betrokken waren bij de ontwikkeling.