Ga naar de inhoud

Isolatieshop

Corporate website
Scroll
Isolatieshop - website

Isolatieshop

Isoleren voor iedereen mogelijk maken, dat is de missie van de Isolatieshop. Dagelijks levert dit bedrijf de beste isolatieproducten en diensten, om te voldoen aan de groeiende behoefte aan verantwoord en duurzaam energiegebruik. Met meer dan 500.000 m2 aan isolatiemateriaal, verdeeld over panden in Zevenaar en Mechelen, zijn ze dan ook de grootste leverancier in de Benelux.

Isolatieshop heeft zichzelf de afgelopen jaren bewezen als een onbetwiste marktleider op het gebied van isolatie. Met een indrukwekkende groei in korte tijd heeft Isolatieshop een plaats veroverd als dé expert in isolatiematerialen. Om deze opmerkelijke prestatie te ondersteunen en hun klanten nog beter van dienst te zijn, was het hoog tijd voor een corporate website. En laten wij daar nou nét de experts in zijn!

Corporate website

Isolatieshop is geen onbekende klant. Nadat onze collega´s van Exapps het partnerportaal hadden ontwikkeld, ontstond de behoefte voor een corporate website. “Het doel van de corporate website is laten zien wie we zijn en wat we doen. Want de Isolatieshop is meer dan alleen een webshop. Je kan via ons ook een specialist vinden voor jouw klus of je juist aansluiten als partner”, aldus Vera Hengeveld, CRO-specialist bij de Isolatieshop.

Harde deadline

De uitdaging lag ‘m niet in de techniek of het design, maar in de snelle oplevering van de website. Het eerste contact werd gelegd in november 2022 en in februari 2023 moest de website al live gaan. De harde deadline zorgde voor een intensieve samenwerking om ervoor te zorgen dat alle functionaliteiten en de gewenste uitstraling op tijd werden geïntegreerd. “Naast de deadline die vaststond, was het voor ons ook belangrijk om via de website te laten zien hoe groot we zijn. Dit om misvattingen, die bij potentiële klanten of partners spelen, gelijk weg te halen.”

Direct contact

Vera is niet alleen blij met de website, maar ook met de samenwerking. “De samenwerking met BIG FAT Internet is ons goed bevallen. Wat opviel, was de snelle en efficiënte communicatie. Het directe contact met de developers maakte het mogelijk om snel te schakelen en eventuele knelpunten direct aan te pakken. Deze directe lijn van communicatie zorgde voor een soepele samenwerking en droeg bij aan het succesvol afronden van het project binnen de strakke deadline.”

Het resultaat? Een moderne en dynamische website in de herkenbare stijl van de Isolatieshop. Een gebruiksvriendelijke interface en doordachte functionaliteiten bieden bezoekers een naadloze online ervaring, waarmee de Isolatieshop haar imago verder versterkt.

De website van Isolatieshop op de mobiel.
“Dankzij korte lijntjes werd het een soepele samenwerking met een succesvol resultaat!”
Vera Hengeveld

Teamwork

Deze website is ontwikkeld door het team van BIG FAT Internet, maar zoals bij elke opdracht zijn er een aantal collega’s die wel heel nauw betrokken waren bij de ontwikkeling.