Ga naar de inhoud

Olpa Hank

Corporate website
Scroll
Olpa Hank - desktop

Olpa Hank

Olpa Hank is een toonaangevend metaalbewerkingsbedrijf uit het Brabantse Raamsdonkveer, gespecialiseerd in het bewerken van producten van hoogwaardige materialen met zeer nauwe toleranties. Het goedlopende bedrijf bestaat al sinds 1984 en wordt gerund door de broers Jörn-Olav en Aksel Larsson, die het stokje in 2004 van hun ouders overnamen.

Onder leiding van de broers heeft Olpa Hank de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt. Door duurzame keuzes te maken én te investeren in nieuwe machines en technieken, is Olpa Hank inmiddels een begrip in de regio en ver daarbuiten. Ook online timmeren de broers hard aan de weg. En daar mocht BIG FAT Internet hen een handje bij helpen.

Doorontwikkeling website

In 2020 ontwikkelde BIG FAT Internet de website van Olpa Hank. Op deze website kwamen bezoekers alles te weten over dé specialist in seriematige fabricage. Maar, net als in veel andere branches, blijft de klantbehoefte ook in de metaalsector altijd in beweging. Om hier goed op in te blijven spelen, vroegen de broers om olpahank.nl in 2023 in een nieuw jasje te steken. Zij wilden namelijk een website die – op een visueel aantrekkelijke manier – nóg beter hun expertise en diensten uitlicht en nieuwe klanten aantrekt. Een ontwikkelingsvraagstuk waar wij graag onze tanden in zetten!

Goed én gebruiksvriendelijk

“Een nieuwe website die op een duidelijke en overtuigende manier laat zien wat wij allemaal kunnen en doen op het gebied van metaalbewerking.” Dát was de wens van Olpa Hank. Dus gingen wij aan de slag met het ontwerpen van een nieuwe website die de expertise van het bedrijf weerspiegelt, gebruiksvriendelijk is voor de bezoeker én technisch sterk in elkaar zit.

Website met wauw-effect

De uitdaging lag in het feit dat Olpa Hank geen dertien-in-een-dozijn-website wilde. Een gemiddelde website van een bedrijf in de metaalbranche kan gauw wat stoffig overkomen, maar met de nieuwe website wil Olpa Hank bewijzen dat metaalbewerking écht niet saai hoeft te zijn. Een uitdaging die ons op het lijf is geschreven, want ook wij denken graag buiten de kaders. 😎

Met veel aandacht voor mooi beeldmateriaal, videobanners en micro-animaties (subtiele animaties die bijvoorbeeld een stukje tekst, een icoon of een knop laten bewegen), hebben wij een website gecreëerd met een wauw-effect. De passie van Olpa Hank voor hoogwaardige metaalbewerking weerspiegelden wij in een website die óók staat voor hoge kwaliteit. Hiermee steekt olpahank.nl met kop en schouders boven de website van concullega’s uit.

Het werk van Warempel

Om de website ook beter vindbaar te maken, schakelden wij de hulp van Warempel in voor het schrijven van professionele, overtuigende en SEO-proof webteksten, die zijn afgestemd op de informatiebehoefte van (potentiële) klanten. Hierbij mochten ook overtuigende call-to-actions niet ontbreken, zodat bezoekers worden aangespoord tot conversie (contact opnemen of een offerte aanvragen). Een mooie samenwerking tussen onze labels dus!

Sterke samenwerking met klant

Maar ook met Olpa Hank was er gedurende het gehele project een sterke samenwerking. De betrokkenheid en toewijding van Olpa Hank waren vanaf het begin cruciaal. De broers reageerden snel op onze vragen en leverden direct input, waardoor wij snel stappen konden maken.

Klaar voor de toekomst

Dankzij de mooie samenwerking tussen Olpa Hank, BIG FAT internet en Warempel realiseerden we een succesvolle website die aan de wensen van de klant voldoet. De website heeft een professionele uitstraling, met een aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk én overtuigend ontwerp. Hiermee bewijst Olpa Hank dat een website over metaalbewerking zeker niet saai hoeft te zijn.

Potentiële klanten kunnen makkelijk navigeren en de informatie vinden die zij nodig hebben. En de door Warempel herschreven webteksten hebben nú al geleid tot een verhoogd aantal offerteaanvragen en contactverzoeken.

Door deze aanpassingen kan Olpa Hank haar (potentiële) klanten effectiever bereiken en overtuigen, waardoor het bedrijf nóg verder kan groeien! En niet geheel onbelangrijk: ook Olpa Hank is blij met de nieuwe website. “De samenwerking tussen alle partijen liep erg goed. We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat!”, aldus Jörn-Olav Larsson.

Olpa Hank Mobiel
“De samenwerking tussen alle partijen liep erg goed. We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat!”
Jörn-Olav Larsson

Teamwork

Deze website is ontwikkeld door het team van BIG FAT Internet, maar zoals bij elke opdracht zijn er een aantal collega’s die wel heel nauw betrokken waren bij de ontwikkeling.