Ga naar de inhoud

Life & Mobility

Corporate website
Scroll
L&m Ipad1

Life & Mobility

Life & Mobility is dé expert op het gebied van scootmobielen en rolstoelen. Van research tot aan productontwikkeling: Life & Mobility doet het allemaal zelf. Life & Mobility is een geheel Nederlandse producent en altijd op zoek naar de beste oplossing voor haar gebruiker. En dit keer? Hoorde daar een compleet nieuwe website én overzichtelijk onderdelenboek bij!

De website van Life & Mobility richt zich op dealers van scootmobielen en rolstoelen. Omdat er veel te vertellen valt over alle producten, lag de uitdaging met name in het ordenen van al deze informatie. Door verschillende filters en tabjes aan te brengen, vinden dealers nu snel waar ze naar zoeken. De website oogt rustig, overzichtelijk én toegankelijk. Zowel op desktop als op mobiel.

Scootmobielen en rolstoelen bestaan uit veel onderdelen. Onderdelen die dealers graag via de website willen bestellen. Door een compleet nieuw onderdelenboek te maken, waaraan medewerkers van Life & Mobility zelf foto’s en informatie kunnen toevoegen, is het bestellen van onderdelen voor dealers nu piece of cake.

Lm Mobile
“Good Guys met passie voor het vak! Korte lijnen en een prachtig resultaat.”
Joanne Nieuwenhuis

Teamwork

Deze website is ontwikkeld door het team van BIG FAT Internet, maar zoals bij elke opdracht zijn er een aantal collega’s die wel heel nauw betrokken waren bij de ontwikkeling.