Ga naar de inhoud

Unique Bedrijfskleding

Corporate website
Scroll
Website van Unique Bedrijfskleding

Unique Bedrijfskleding

Bij Unique Bedrijfskleding kan je terecht voor al jouw bedrijfskleding . En dan maakt het niet uit of je in de bouw werkt, in de horeca of voor de overheid. Unique heeft voor iedereen altijd een oplossing. En gelukkig hebben wij die ook, want in 2023 kwam directeur Patrick Hans naar ons toe met het verzoek voor een nieuwe website. Lees hier hoe wij dat aanpakten!

Unique Bedrijfskleding is sinds 1980 leverancier van bedrijfskleding, bedrijfsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Opgericht door Jaap Hans, maar nu met kleinzoon Patrick aan het roer.

Dit was de vraag

Patrick wilde aan de ene kant graag een frissere en strakkere uitstraling voor de website, maar daarnaast wilde hij de website ook als middel inzetten om de online vindbaarheid te vergroten en om meer leads te genereren. De website moest dus óók geschikt zijn om in de toekomst online marketingcampagnes mee te draaien.  

Nou, dan ben je bij BIG FAT Internet aan het juiste adres, want wij doen niets liever dan mooie en technisch hoogstaande websites ontwerpen die ook écht wat toevoegen. Die de klant helpen met het bereiken van zijn of haar online doelstellingen. Want een website is niet alleen je visitekaartje, het is ook een middel om je online doelen te bereiken. 

“Een website is meer dan alleen jouw online visitekaartje.”

Zo pakten wij het aan

In samenwerking met de onlinemarketingspecialisten van Booosters startten wij allereerst met een zoekwoordenonderzoek, van waaruit de navigatiestructuur voor de nieuwe website kon worden opgesteld. Vervolgens stelden we voor de belangrijkste pagina’s wireframes op, zodat onze designers wisten hoe de pagina er in de basis moest komen uit te zien.

Na het opleveren van de eerste designs nam het contact met de klant toe en spraken we regelmatig op locatie af om alles goed af te stemmen en in goede banen te kunnen leiden.

Tussentijdse toetsmomenten

Tijdens dit project was de communicatie heel open en duidelijk. En doordat we aan beide kanten zo scherp op de inhoud zaten, konden we snel wijzigingen doorvoeren. Dankzij de korte lijnen en het regelmatige contact konden we flexibel omgaan met nieuwe wensen.

“Dit is waarom wij de toetsmomenten tussendoor zo belangrijk vinden.”

En dáárom vinden wij die toetsmomenten tussendoor ook zo belangrijk. Iedereen is dan op de hoogte van hoe het ervoor staat en wat er op dat moment is ontworpen en ontwikkeld. En dat zijn vaak ook de momenten waarop de klant opeens inziet dat die ene feature ook wel wenselijk of dat die ene pagina misschien tóch anders opgebouwd moet worden. Zo lang er ruimte is in de planning (en het budget 😉) denken we graag met je mee!

Dit is het resultaat

Het resultaat van alle inspanningen, meetings, ontwerpen en ontwikkelingsuren is een mooie, strakke website die precies uitstraalt waar Unique Bedrijfskleding voor staat én die hen helpt bij het behalen van hun online doelen. De website is deels gericht op zoekmachineoptimalisatie en het genereren van leads, maar is natuurlijk ook gewoon een heel complete website met veel informatie, zodat de klant precies vindt wat hij zoekt.

Met een in het oog springende videobanner op de homepage en kwalitatief beeldmateriaal, aangepast aan de branches waarvoor Unique werkt, creëert de website een optimale klantbeleving. De teksten die door Warempel zijn geschreven spelen in op de informatiebehoefte én bevatten de juiste zoekwoorden uit het eerder opgestelde zoekwoordenonderzoek. Alles om websitebezoekers het gevoel te geven dat ze voor bedrijfskleding bij Unique op de juiste plek zijn.

Daarnaast bevat de website ook een handige online catalogus, zodat bezoekers alle producten online kunnen bekijken. En tot slot is de drempel om contact op te nemen met Unique zo laag mogelijk gemaakt, door de bezoeker de keuze te geven: wil je contact opnemen via telefoon, een contactformulier of WhatsApp?

Laat die extra leads maar komen!

Unique Bedrijfskleding - mobiel/responsive
“We zijn erg blij met de nieuwe website, we hebben al veel complimenten gekregen! Met elkaar hebben we echt iets gaafs neergezet, dank jullie wel.”
Patrick Hans

Teamwork

Deze website is ontwikkeld door het team van BIG FAT Internet, maar zoals bij elke opdracht zijn er een aantal collega’s die wel heel nauw betrokken waren bij de ontwikkeling.