Ga naar de inhoud

TOPP

Corporate website
Scroll
Topp Ipad

TOPP

Al die toiletten in Nederland, wie zorgt ervoor dat ze schoon en fris blijven? TOPP is hygiënespecialist en dé koning op het gebied van geurbeleving. Speciale coatings, hygiënische deurmatten mét logo, toilethygiëne of geurverspreiders. Bij TOPP weten ze er alles van. Alleen waren hun online gebruikers hier nog niet helemaal van op de hoogte. Tijd voor een nieuwe aanpak!

Grenzen verleggen, de wereld ontdekken en wegen verkennen op weg naar wie je wilt en kunt zijn. Dat vraagt om een website die op elk moment, op welke plaats dan ook te benaderen is. Een website die op mobiel net zo eenvoudig werkt als wanneer je achter de computer zit. En dat is zeker gelukt!

Een compleet nieuwe website

Het maken van een nieuwe website was de eerste prioriteit. Het doel? Informatie ordenen en er meer beleving aan toevoegen. Het assortiment is nu overzichtelijk verdeeld onder verschillende pictogrammen en door het spraakmakende beeld én design is de site een en al beleving. Ook op mobiel.

Bezoeker verleiden

De landing klopt, tijd voor campagnes! Na het onderzoeken van de doelgroep begonnen we met adverteren via Adwords en social media. Met succes. Want waar de website eerder voor enkele leads per jaar zorgde, wisten we dit al na een maand te verdubbelen!

Topp Mobile
“Conversies behalen was het belangrijkste doel van onze nieuwe website. Begeleiding en advies omtrent de online marketing was top!”
Bart van Huet

Teamwork

Deze website is ontwikkeld door het team van BIG FAT Internet, maar zoals bij elke opdracht zijn er een aantal collega’s die wel heel nauw betrokken waren bij de ontwikkeling.