Ga naar de inhoud

ZoZorgt Gelderse Vallei

Corporate website
Scroll
ZoZorgt Gelderse Vallei

ZoZorgt Gelderse Vallei

ZoZorgt Gelderse Vallei is een samenwerking tussen diverse zorginstellingen uit de regio Gelderse Vallei. Samen bieden ze (toekomstige) zorgmedewerkers en instromers loopbaankansen en ontwikkelmogelijkheden die aansluiten bij hun talenten en behoeften. Met als droom voor verschillende zorgorganisatie te werken vanuit één regionaal contact. Zodat je jouw talenten optimaal benut voor de zorg.

Om dit nieuwe initiatief goed onder de aandacht te brengen, is natuurlijk een website nodig. Eén die aantrekkelijk regionaal werkgeverschap in de zorg promoot. Daar wisten we bij BIG FAT Internet wel raad mee, kijk maar.

Dit was de vraag

ZoZorgt Gelderse Vallei wilde graag een website die eruitziet en werkt als een online samenwerkingsplatform. Hier komen namelijk verschillende zorginstanties uit de regio samen om medewerkers voor de zorg te behouden en nieuwe instroom te bevorderen.

Website moest live binnen twee maanden

Wat extra uitdagend was aan dit mooie project, was dat de website binnen twee maanden live moest vanwege een startende campagne. Een ambitieuze deadline dus, maar wel één waarvan we wisten dat we die gingen realiseren. We stroopten de mouwen op, kwamen snel met een design en dankzij korte lijntjes met de klant konden we gelukkig snel stappen zetten.

Doordat de krappe deadline zowel voor ons als de klant snel dichterbij kwam, hielpen we vanwege het tijdgebrek ZoZorgt Gelderse Vallei met het vullen van de website met content. Foto’s waren nog niet beschikbaar maar gelukkig wisten wij dit creatief op te lossen met relevante beelden, zodat de website tóch de visuele uitstraling kreeg die we samen voor ogen hadden.

Een handig, overzichtelijk platform vol mogelijkheden

Het resultaat is een mooie, strakke website die toekomstbestendig is. Zozorgtgeldersevallei.nl is een handig platform waar de aangesloten zorginstanties zich in kunnen vinden en de plek krijgen die ze verdienen. Nu kunnen ze gezamenlijk hun mooie werk onder de aandacht brengen en zo (toekomstige) zorgmedewerkers behouden voor en helpen aan werk in de zorg.

Via de website vindt de bezoeker de verschillende meeloopdagen, opleidings- en werkervaringstrajecten, het regionale oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn en een agenda met daarin de netwerkbijeenkomsten uit de regio. Stuk voor stuk initiatieven die gezamenlijk zijn opgezet en als doel hebben om de zorg in de Gelderse Vallei nog beter te maken.

Weer een tevreden klant!

Ellen van Wijk, programmanager bij ZoZorgt, was zeer te spreken over het eindresultaat, helemaal gezien het korte tijdsbestek waarin de website werd opgeleverd. “Het is super hoe de website eruitziet, iedereen bedankt voor het harde werk! Ondanks de snelle deadline, maar dankzij de korte lijntjes is het een prachtig platform geworden. We zijn helemaal blij met het eindresultaat en hoe deze werkt!”

ZoZorgt Gelderse Vallei
“Ondanks de snelle deadline is het een prachtig platform geworden!”
Ellen van Wijk

Teamwork

Deze website is ontwikkeld door het team van BIG FAT Internet, maar zoals bij elke opdracht zijn er een aantal collega’s die wel heel nauw betrokken waren bij de ontwikkeling.